Arrangement – Noaberpad 1

Zwillbrock naar Winterswijk – 3 dagen (43 km)

Een tocht van 43 kilometer; eenvoudig te verlengen tot 55 of 61 km. Door het fraaie coulissenlandschap van Twente en de Gelderse Achterhoek. Over smokkelroutes en fraai ongeschonden beeklandschap.

Op de dag van aankomst wandel je van Zwillbrock naar Vreden; 12 km. Langs het vogelrijke natuurgebied Zwillbrocker Venn, waar een groot deel van het jaar ook een kolonie flamingo’s verblijft. Een bezoek aan de Barockkirche van Zwillbrock is de moeite waard. Na Zwillbrock kom je door het Ellewicker Feld, een weidegebied waar uiteenlopende vogelsoorten verblijven; tureluurs, kieviten, grutto’s en diverse eendensoorten. Verder door een gevarieerd landschap naar Vreden.

Op de tweede dag gaat de reis verder naar Oeding (19 km) door het Fürsten Busch, een mooi bosgebied. Onderweg bijzondere grensstenen. Je wandelt over voormalige smokkelroutes naaar Oeding, door het coulissen- en vrijwel ongeschonden beeklandschap van de Achterhoek.

Op de derde dag wandel je vanuit Oeding over een stukje Borkense Baan (voormalige spoorweg), via fraai natuurlandschap en enkele bijzondere buitenplaatsen naar Winterswijk; 12 km.

De prijs van dit arrangement is vanaf €239,50 per persoon bij 2 personen. Deze prijs is inclusief:
– 3 wandeldagen, 2 overnachtingen
– Logies en ontbijt
– Diner
– Lunchpakket op dag 2 en 3
– Bagagevervoer
– De gids van het Noaberpad, LAW 10
– Boekingskosten en BTW

Ook bij dit arrangement kan het aantal dagen en de dagafstanden worden aangepast.

Offerte aanvragen – Geheel vrijblijvend

Benieuwd welke route bij jou past? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen 48 uur krijg je een tocht op maat!