Noaberpad
Dag 1: aankomst in Losser
Dag 2: Losser – Enschede; afstand 19 km
Dag 3: Enschede – Haaksbergen; afstand 18,6 km
Twee dagen gelopen, met twee overnachtingen. Wat is Twente mooi en afwisselend. Nog een klein deel in Duitsland gelopen. Op de zaterdag liep de boswachter een uur mee; weer nieuwe dingen geleerd. Hotel was prima; lunchpakket was goed. In Haaksbergen de taxi terug naar Enschede genomen. Heerlijk weekend!

Sjoerd en Moniek

Maart 2018

Pieterpad
Dag 1: aankomst in Sittard
Dag 2: Sittard – Strabeek (Valkenburg); afstand 22,9 km
Dag 3: Strabeek (Valkenburg) – Sint Pietersberg; afstand 15,2 km
Weekend Limburg. We wonen in Amsterdam; dan is Limburg echt vakantie. Lekker gegeten; mooie natuur. Wat een verrassend landschap. Op zondagochtend begonnen we de dag met een yoga sessie; heerlijk. Ook het lunchpakket was prima geregeld. Binnenkort weer.

Lisette en Bram

Maart 2018

Waterliniepad
Dag 1: aankomst in Asperen
Dag 2: Asperen – Gorinchem; afstand 18,5 km
Dag 3: Gorinchem – Werkendam; afstand 23,2 km
Even een weekend weg met mijn beste vriendin. Wandelen doen we nooit, maar wat fijn; walk & talk. Twee dagen een andere omgeving en natuur opsnuiven. Wist niet dat dit deel van Nederland zo mooi is. Accommodatie was een B&B en een klein hotel. Diner, ontbijt en lunchpakket was prima. Op zondag ook nog een rondleiding gehad bij een echt fort uit 1880.

Loes en Marlies

April 2018

Pieterpad

Prettig contact, vriendelijk, goed geregeld, oplossingsgericht, meedenkend, enthousiast, perfect. Cijfers voor de accommodaties: 7,5-8, 9, 7, 8, 10.

Wandelaar

December 2016 - januari 2017

Pieterpad

Alles wordt perfect geregeld door Easywalk! Cijfers voor de accommodaties: 8, 8,5, 8. Alle drie de hotels waren prima. Goede bedden en perfecte lunchpakketten. Koffers waren keurig op tijd op de lokaties.

Twee wandelvriendinnen

Juli 2016

3 dagen Noaberpad

Wij zijn weer thuisgekomen van een heerlijke 3 daagse wandeling. Wij zijn zeer enthousiast over Easywalk en zullen dat aan ieder die het maar horen wil vertellen. Eerste accommodatie een 8; wifi aanwezig, vriendelijke ontvangst. Tweede accommodatie 10. Het was zonder meer perfect. Enige opmerking er was geen wifi aanwezig, maar gastvrouw zou hiervoor gaan zorgen. Bagagevervoer is prima geregeld. Cijfer 10. Ik dank je hartelijk voor je diensten en wens je het allerbeste toe. Ook met je familieomstandigheden.

Echtpaar

September 2014

Maas-Niederrheinpad

Beste Ton, Het afgelopen weekend de tocht Brüggen – Herkenbosch. Enorm geboft met het weer. Het laatste traject van Wassenberg naar Herkenbosch vonden wij het mooiste met veel afwisselende natuur. In totaliteit was onze groep meer dan tevreden! De accommodaties krijgen beiden een zeven. Nogmaals dank voor de goede organisatie.

8 Wandelvrienden

April 2013

Noaberpad 7

In bijna tropische omstandigheden hebben we toch met genoegen het laatste deel van het Noaberpad gelopen. De markering was nu overal up to date gebracht en er zijn over dit deel van het traject geen aanvullende opmerkingen nodig; alles wijst zich vanzelf. Wij zijn je erkentelijk voor de prima organisatie van de 4 etappes en je flexibiliteit als het om aanpassingen van bestaande arrangementen ging, ook als de termijn kort was. Niet alleen het pad was afwisselend, ook de onderkomens waren heel verscheiden, ieder met hun eigen eigenaardigheden en kwaliteiten. Dat maakt zo’n tocht zo leuk.

2 Wandelgenoten

Mei 2011

Noaberpad 3

Beste Ton Easywalk, Een beetje laat, inmiddels al weer zo’n 2½ week geleden, onze wandeling in Oost Groningen. We hebben genoten, we hadden ook goed weer, maar hotel / wandelingen en het transport van en naar de wandelingen waren perfect geregeld. Wat een schitterend gebied en wat een leuke aardige mensen. Beslist voor herhaling vatbaar, ik heb dan ook diverse mensen jullie adres doorgegeven. We hebben overigens in overleg met het regiovervoer de ophaaltijd op de derde dag een uurtje later gezet. Want na zo’ n knetterend lekker uitgebreid ontbijt wil je natuurlijk effe rustig zitten. Kortom heerlijk, bedankt voor het regelen ervan.

2 vriendinnen

April 2010

Deel ook jouw ervaring

Heb jij ook een route gelopen van Big Walk? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen!