Verblijf – Bekijk het aanbod

Hotels, pensions, B&B

De beste accommodaties – Kleinschalig en op maat

We werken alleen met kleinschalige accommodaties; hotels, pensions, B&B.
De meeste accommodaties hebben we ook zelf bezocht. We werken met drie prijsklassen:

 

€30 – Per persoon per nacht


Voorbeeld: Stayokay Amsterdam Vondelpark in Amsterdam

Dit hostel moet je een keer meemaken! Wat is er zo speciaal aan? Je logeert midden in de stad en tegelijkertijd midden in de natuur! De openbare ruimtes zijn onlangs nog verbouwd. Je kunt er heerlijk lunchen, ontbijten en dineren. Bovendien is het vooraanzicht ook een plaatje. Vind je niet?

€45 – Per persoon per nacht


Voorbeeld: Hoeve de Haar in Ambt Delden

Hoeve De Haar, gebouwd in 1927, was ooit een landgoedboerderij. Een deel van het gebouw diende als jachtkamer van de Twentse fabrikantenfamilie Stork.

Vandaag de dag is Hoeve De Haar een luxe bed & breakfast met zeven zeer comfortabele kamers en een multifunctionele vergaderruimte/kookstudio/diner- en feestzaal.

€60 – Per persoon per nacht


Voorbeeld: Hotel Vesper in Noordwijk

Een boutique hotel in Noordwijk, aan de boulevard en dus direct aan het strand. De kamers zijn allemaal anders en modern / stijlvol ingericht; vaak met uitzicht op de zee. Bij het inchecken wordt je ontvangen met een drankje naar keuze. Wij ploften neer in de relaxte bank met een koffie verkeerd; een gastvrij welkom. Wat een fijne sfeer; lekker eten, goede cocktails en een top ontbijt. Hier komen we zeker terug. 

 

Offerte aanvragen - Geheel vrijblijvend!

Hebben wij je geprikkeld om een wandelroute af te gaan leggen? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen 48 uur krijg je een tocht op maat!