Arrangement – Noaberpad 7

Winterswijk naar Emmerich – 5 dagen (101 km)

Een tocht met veel afwisselend landschap. Het pad loopt hele stukken door Duitsland. Bossen, coulisselandschap, veengebieden en nauwelijks gerepte beken wisselen elkaar af. Aan het eind van het traject wandel je langs de Rijn, die daar (bij Emmerich/ Lobith) 500 meter breed is.

Op de aankomstdag wandel je van Oeding naar Winterswijk door de natuurgebieden ten zuiden van Winterswijk en ontmoet je de Borkener Bahn, een vroegere spoorweg uit de glorietijd van de textiel; nu een toevluchtsoord voor planten en dieren; 13 km. Dag twee voert je naar Bocholt via het Schlangenbusch en het Bocholter Wald. Onderweg passeer je de prachtige buitenplaats Haus Diepenbrock; 23 km. Op de derde dag ga je van Bocholt naar Isselburg/Anholt onder andere langs de Aa Strang en de Wolfstrang. Je komt langs het indrukwekkende Wasserschloss Anholt, een bezoek waard; 20 km. Dag vier voert je via Duits bosgebied naar Gendringen en door het Achterhoeks cultuurland naar Zeddam; 23 km. Op de vijfde dag wandel je door het prachtige natuurgebied Montferland naar ’s Heerenberg met Huis Berghen (Nederlands grootste burcht). De Drususbron in Hoch Elten is een bezoek waard. Verder gaat de tocht van Elten over veldwegen via Spijk langs de Rijnoever naar Emmerich; 22 km. Als je wilt kan je met een zesde dag verlengen om naar Kleve te wandelen, het eindpunt van het Noaberpad; 11 km.

De prijs van dit 5- daagse arrangement is vanaf €369 per persoon bij 2 personen. Deze prijs is inclusief:
– 5 wandeldagen, 4 overnachtingen
– Logies en ontbijt
– Diner (3 keer)
– Lunchpakket
– Bagagevervoer
– De gids van het Noaberpad, LAW 10
– Boekingskosten en BTW

Offerte aanvragen – Geheel vrijblijvend

Benieuwd welke route bij jou past? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen 48 uur krijg je een tocht op maat!