Arrangement – Pieterpad 1

Ommen naar Vorden – 4 dagen (65 km)

De wandeling van Ommen naar Vorden is het laatste gedeelte van Pieterpad deel 1 (Pieterburen – Vorden). Een mooi traject (misschien wel het mooiste?!) door het bosrijke gebied ten zuiden van Ommen, onderlangs de Besthmenerberg, Archemerberg en door het natuurreservaat De Lemelerberg. Via meer open cultuurlandschap, door het glooiende land rond Hellendoorn en over het natuurreservaat de Sallandse Heuvelrug. Met een beetje geluk spot je daar een korhoen (het beeldmerk van de bekende Schotse whisky “The Famous Grouse”). Dit gebied is de zeldzame broedplaats van deze vogel in Nederland. Langs de Schipbeek en door het Achterhoeks esdorpenlandschap naar Vorden.

Op de aankomstdag wandel je van Ommen over de Archemerberg en Natuureservaat De Lemelerberg naar Hellendoorn; 21 km. Op dag 2 gaat de tocht van Hellendoorn naar Holten, dwars over de Sallandse Heuvelrug; 16 km. Dag 3 voert van Holten naar Laren, over het Landgoed Verwolde; 15 km. Van Laren gaat de reis via Groot Dochteren en het Klein Dochterense Veld naar Vorden; 13 km.

De prijs van dit arrangement is vanaf €349 per persoon bij 2 personen. Deze prijs is inclusief:
– 4 wandeldagen, 3 overnachtingen
– Logies en ontbijt
– Diner
– Lunchpakket op dag 2, 3 en 4
– Bagagevervoer
– De gids van het Pieterpad deel 1
– Boekingskosten en BTW

Het arrangement is ook te wandelen met een hond.

Boek nu – Een arrangement op maat

Wil je een arrangement boeken? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen 48 uur krijg je een tocht op maat!