Special van de maand Agustus

 

DAG 1

U bent vanaf 14:00 uur welkom bij uw overnachtingslocatie te Pieterburen om in te checken.

(TIPS, breng een bezoekje aan het Zeehondencentrum of maak een sportieve wadlooptocht).

’s Avonds bent u van harte welkom in restaurant Waddengenot voor een uitgebreid 3-gangendiner.

Na het diner bent u welkom in het Grand Café om het locale welkomstborreltje Wadwater te proeven.

 

DAG 2

’s Ochtends staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt klaar. Na dat je al je spullen hebt ingepakt is het uitchecken tot 11.00 uur bij de receptie,waar ook een lunchpakket voor u klaar ligt.  (de bagage dient wel om 10:00 uur klaar te staan om naar de volgende locatie gebracht te worden).

Nu begint de eerste etappe van het Pieterpad, je loopt van Pieterburen naar Winsum of Garnwerd (afhankelijk van de beschikbaarheid van overnachtingslocaties). (TIP, breng een bezoek aan Abrahams Mostermakerij voor een rondleiding).Vanaf 14:30 bent u welkom op uw overnachtingslocatie, ontdek de omgeving,pak een terrasje of rust heerlijk uit op uw kamer. ’s Avonds hebben wij een tafel voor u gereserveerd bij een locaal restaurant waar u heerlijk 3-gangendiner geserveerd krijgt.

 

 

 

 

DAG 3

’s Ochtends staat er weer een heerlijk ontbijt buffet klaar. Na dat je al je spullen hebt ingepakt is het uitchecken tot 10.30 uur en krijgt u uw lunchpakket of heeft u die zelf gesmeerd vanuit het ontbijt.(de bagage dient wel om 10:00 uur klaar te staan om naar de volgende locatie gebracht te worden).

Nu begint de tweede etappe van het Pieterpad, je loopt van Winsum of Garnwerd (afhankelijk van de beschikbaarheid van overnachtingslocaties)naar de hoofdstad van de gelijknamige provincie Groningen. Vergeet vooral niet onderweg te genieten van de mooie natuur. Vanaf 14:00 bent u welkom op uw overnachtingslocatie, verken de stad en bezoek de martinitoren of maak een ronjde door de winkelstraten Herestraat of de Folkingestraat. ’s Avonds hebben wij een tafel voor u gereserveerd bij een locaal restaurant aan de Grote Markt waar u heerlijk 3-gangendiner geserveerd krijgt.

 

DAG 4

’s Ochtends staat er voor de laatste keer tijdens dit arrangement een heerlijk ontbijt buffet klaar. Na dat je al je spullen hebt ingepakt is het uitchecken tot 10.00 uur en krijgt u uw lunchpakket voor onderweg. De bagage kunt u achterlaten en aan het eind van de laatste wandelroute ophalen. Je wordt omstreeks 10:00 uur opgehaald door een taxi om naar Haren gebracht te worden, daar begint de ”stadswandeling” die u via het Paterswoldsemeer en andere mooie bezienswaardigheden terug leidt naar het centrum van Groningen. Bezoek onderweg musea of andere bezienswaardigheden. Aan het einde van deze wandeling eindigt helaas dit arrangement.

 

Offerte aanvragen – Geheel vrijblijvend

Benieuwd welke route bij jou past? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen 48 uur krijg je een tocht op maat!